Албатрос Струга
 
 

 Рибен ресторан Албатрос с. Радожда се наоѓа на самиот брег на Охридското езеро во село Радожда-Струга. Работи 31година. Во ресторанот се приготвува свежа пржена  риба и риба на скара како и рибја чорба за утринските часови и други рибни специјалитети.Специјалитет на ресторанот е јагула во тава.

  Капацитет на ресторанот е 40 места во внатрешниот дел и  50 места на летната тераса.


информации и резервации:
с.Радожда
тел:389 46 787 021