Меѓународна автобуска станица - СкопјеМеѓународната автобуска станица во Скопје е изградена според високите европски стандарди и целосно одговара на потребите на целата наѓа земја регионот и пошироко.
За комфорен престој на патниците се грижи 90 члениот високо професионален персонал.Секој ден 24 часа,365 дена во годината автобуската станица е отворена за патниците.Во неа има ресторани, туристички агенции, повеќе чекални и пооделна чекална за мајки со деца, и гардероба за чување на багажот на патниците.
На автобуската станица можете да купите карти за сите автобуски линии што го поврзуваат Скопје со останатите делови на Македонија, како и со голем број градови од цела Европа.

Информации и резервации:
    389 2 2466 313
    389 2 2466 011
www.sas.com.mk