Ресторан Софра - Неготино  Ресторанот Софра се наоѓа на градскиот пазар во Неготино.Во ресторанот се приготвуваат сите видови на скара,селско месо,повеќе видови на печено месо како: јагнешко, телешко, свинско како и познатиот телешки мускул на домашен начин.
Специјалитет на ресторанот е пржено свинско месо на домашен начин.
 Ресторанот  нуди можност  за нарачка  по дома.Во ресторанот се одржуваат разни свечености и настани.Располага со капацитет од 110 места внатре и 50 надвор.
Информации и резервации на:
тел : 389 76 500 177
Ресторан Софра
ул.Јане Сандански бр.2 - Неготино