Ресторан пицерија Филитеа-Кочани
Пица Ресторан Филитеа е лоциран во самиот центар на градот Кочани. Модерен ентериер, првокласно мени, безжичен интернет и бенд за викендите се одлика на овој пица-ресторан. Тука секојдневно можете да уживате не само во специјалитетите од италијанската кујна туку и во многубројните типично македонски специјалитети како: пастрмајлии, селско месо, манастирско сирење, готвени јадења-тавче гравче, мусака, чорби....за Ваши потреби вршиме и кетеринг како и бесплатна достава.
Пицеријата располага со околу 50 седишта и тераса со 60 седишта кое е обезбедена со греење за зимските и воздушно ладење за топлите летни денови.

Ул. Димитар Влахов б.б
Трговски центар блок А - Кочани

Информации и резервации на
389 33 277 657