Хотел Капри-Битола


 
Нашиот елегантно опремен хотел се наоѓа во подножјето на Националниот Парк Пелистер, на излезот од градот Битола. Хотелот е идеално место за тие што сакаат да се релаксираат и уживаат во прекрасната атмосфера на чистиот планински воздух.
 
   Хотелот располага со капацитет од 20 соби
 • 15 двокреветни (20м2)
 • 5 апартмани (322)
 
Сите соби се топли, одлично осветлени, со одличен дизајн и одлична изолација.

  Собите се опремени со:

 • ТВ LCD
 • Телефон – директна линија
 • Интернет конекција
 • Централна климатизација
 • WC/Туш
 • Фен за коса
 • Детектор за пушење
 • Електронски клучеви

   Услуги:

 • Сервис за перење и пеглање ист ден
 • Сервис за будење
 • Рум Сервис до 24h

       Хотел Ресторан Капри

       ул.„Довлеџик„бб
       тел:389 75 269 070
              389 47 256 500
        www.kapri.com.mk