Хотел Поречки Бисер-Самоков
Сред  зеленилото на областа Поречје кое во срцето на Македонија во планинското село Самоков на 550м надморска височина, оддалечено на 30 км од Македонски Брод Ве очекува хотелот ПОРЕЧКИ БИСЕР.
Хотелот е категоризиран со четири ѕвезди и располага со 20 двокреветни соби, три сали надворешна тераса, базен и приватен паркинг. Сите соби се опремени со сателитска ТВ, мини бар, бања и сопствена тераса.
Хотелот е комплетно спремен да на своите гости им овозможи одмор и рекреација, семинари, состаноци и други стручни средби.

Самоков - Македонски Брод
тел: 389 45 278 300
факс: 389 45 278 043
моб: 389 70 22 76 70
www.poreckibiser.com.mk