Хотел Премиер - Битола


  Хотел ресторанот Премиер лоциран е во непосредна близина на бензинската пумпа на Макпетрол во Битола, до Клиничка болница, на 500 метри од познатата улица “ Широк Сокак ” .
 
Хотелот располага со 14 соби и 2 апартмани.

  За да обезбедиме на нашите гости удобност и конфор сите соби се:
• климатизирани,
• уредени со модерен мебел
• со телевизор со сателитска прием на канали,
• интернет (безжичен),
• купатило
• а апартманите се со сопствени кујни.

За организирање деловни средби, предавања, презентации, семинари и др. хотелот располага со две конференциски сали кои се опремени со платно за прожектирање и табла. Конференциските сали и ресторанот се со централна климатизација и вентилација.

 Контакт и резервација

  ул.Ловченски пат бб - Битола
 тел/факс:  389 47 202 060
www.premier.com.mk