Ресторан Орфеј - Охрид

 
Ресторанот Орфеј постои од 1-ви Август 2005 година и вкупниот капацитет на ресторанот е 120 гости. Во ресторанот се припремаат различни видови на скара, најразлични готвени јадења, салати, чорби а специјалитет на куќата е плескавица Орфеј.
Повелете и посетете не!

Ресторан Орфеј
Ул. Партизанска  бр.30 - Охрид
Информации и резервации на :
тел. 389 46 250 005
        389 75 463 446