Кафе Бар Синема - Струга


 
Влезете во светот на познатите светски актери и испијте го најдоброто еспресо создадено од најдоброто зрно кафе -Segafredo.Центар за културна деконтаминација.

 ул:15-ти Корпус б.44
 тел: 389 70 429 687