Рибен Ресторан - Охрид


   Еден од најстарите ресторани  во градот Охрид познат по  највкусната Охридска пастрмка и се што е специјалитет од риба и стара македонска кујна.

Рибен Ресторан Охрид
Ул.Коста Абраш б.б. - Охрид

Информации и резервации на :
тел. 389 46 269 200