Вила Лулу - Крива Паланка

       


Добредојдовте во нашиот мотел ресторант Вила ЛУЛУ - Вашето место за патување и одмор во Крива Паланка, Македонија.
Ви го нудиме мирот и тишината на нашиот град Крива Паланка, природните убавини на Осоговските планини и зачуваниот дух од минатотот од манастирот Св. Јоаким Осоговски.
Заедно со комфорот и гостопримливоста на која ќе наидете во нашиот мотел ресторант Вила ЛУЛУ, веруваме дека Вашиот престој ќе биде посебен и незаборавен.

  Располага со една двокреветна,една трокреветна и две соби со француски лежај.
 Крива Паланка
Информации и резервации:
тел.фах 389 31 37 27 27
тел.моб 389 71 26 79 30
e.mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите