Хотел Изгрев - Штип


 

   Со традиција пренесениот фамилиарен  хотелски бисзнис Ви гарантира на удобно и топло сместување во хотелот Изгрев  кој е еден од најстарите хотели Штип .Сместен  на високиот дел од населбата Превек ви овозможува прекрасна  панорама на градот.

  Раполага со 13 соби  од кој 6 се  луксузно наместени апартмани со поглед на целиот град и 6 сали  за прием  на било каков настан.Има сопствен паркинг  со  свои гаражи и максимална  безбедност.


 ул.Вељко Влаховиќ бр.1
 тел: 389 32 394 918