Ресторан Чардак- Неготино

 
 
 
   Ресторанот работи на задоволство на посетителот.Со прекрасниот амбиент, одличната храна, богатиот извор на пијалоци, како услужниот персонал веќе се докажавме како добри  домаќини на сите кој не посетиле.Ви нудиме голем избор на домашни и интернационални јадења,свежо подготвени во нашата кујна од тимот на искусни  готвачи.Кај нас можете да ги пробате националните македонски салати ,супи,многу специјалитети со месо,тестенини, неготински пити и пстрмајлии.
   Ресторанот располага со капацитет од 100 места  и се наоѓа во центарот на градот.
 
  ул.„Страшо Пинџур „  бр.40
  Информации и резервации на:
  тел: 389 43 363 000
          389 71 390 398