Хотел - Рибник Слив-Виница

   Хотел-рибникот Слив од Виница се наоѓа на патот од Виница за Берово. Располага со 8 соби од кој 6 со лежај-спална, две двокреветни соби и два апартмана.Хотелот поседува и ресторан каде се приготвува највкусната калифорниска пастрмка и крап на скара и пржена.Располага со 180 места и летна тераса од 260 места.

Ул.Беровски пат бб  Блатец -Виница
Информации и резервации на:
тел.389 33 800-455
       389 70 742-882