Ресторан Рибар - ТрпејцаВо прекрасна природа на самиот брег покрај Охридското Езеро во монденското место Трпејца сместен е ресторанот Рибар.
Ресторанoт РИБАР работи од 1995 год.Се наоѓа на 18 км од Охрид на патот према Св.Наум.Капацитетот на ресторанот е
околу 60 места на терасата и  30-40 места во внатрешниот дел.Менито на ресторанот е од  повеќе врсти на риба приготвени на различни начини. Специјалитет на ресторанот е пастрмка на жар.

с.Трпејца
Информации и резервации на тел:
389 70 249-472
389 71 211-144