Ресторан Чардак
 
 
 


  Во недопрената природа на Скопска Црна Гора,во рамките на манастирскиот комплекс св. Илија,ќе најдете идеално прибеѓиште каде ќе бидете љубезно пречекани и послуѓени со изворниот вкус на домашно приготвената храна, залеана со чаша Македонско вино.
 Информации и резервации
 Скопска Црна Гора
 тел.: 389 70  410 919
          389 71 329 098