Вила Луција - Охрид


   Модерно опремените апартмани и соби во кои преовладува топлината на дрвото кое изобилува во екстериерот и eнтериерот на вилата, софистицираниот мебел и беспрекорната среденост на собите заедно со љубезноста и отвореноста на вашата домаќинка Луција, ќе го направат вашиот престој во Охрид навистина совршен.

ул. "Коста Абраш" 29
Охрид, Македонија

Информации и резервации:
телефон: +(389) 46 265-608
факс: +(389) 46 266-396
моб: +(389) 70 352-804
email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите '; document.write( '' ); document.write( addy_text80648 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  
 
www.vilalucija.com.mk