Хотел Македонија     Мотелот Македонија е луксузен и модерен хотел кој се наоѓа во центарот на туристичкото место Стар Дојран, кое благодаеение на  медитеранската клима,лековитата моќ на Дојранското езеро и новиот изглед на градот доживува експанзија во развојот на туризмот.
    Мотелот Македонија е идеално место за Ваш одмор и за организирање на Ваши свечени и деловни ручеци, конференции семинари ипреставува синоним за гостопримство, удобност и убавина.
     Хотелот Македонија располага со 38 соби од кои  15 двокреветни,7 апартмани со брачен кревет и детска соба и 8 апартмани со брачен кревет и  дополнителен кревет.Во хотелот има сала за конференција,голема сала за конференција, и прекрасна летна тераса.

 Ул.„Маршал Тито„ бр. 46 Стра Дојран

  Тел.  389 225 003

  Моб. 389 72 228 469


  Ул. „Маршал Тито„
       Стар Дојран
 тел. 389 34 225 003
         389 72 228 469
 Факс:389 34 210 500