Вила Мариј Блаж-Радожда


Вила Мариј Блаж се наоѓа во Радожда на самиот брег на Охридското езеро.Располага со 4 студија и три двокреветни соби.Секоја соба е со поглед на езерото, опремени  се со  ТВ и интернет , летна кујна и пространа тераса за седенки.Пред вилата има сопствена плажа и паркинг.  Во самата вила е и рибниот ресторан каде може да ги вкусите сите видови на рибни специјалитети.
   

  Информации и резервации:

     тел.  389 46/787-056
     моб.389 70/752-706