Мотел Ашикот     Се наоѓа во центарот на градот наспроти хотел Аполонија.Располага со 17 легла од кои 10 соби се еднокреветни, 4 соби се двокреветни и 3 соби трикреветни.
   Секоја соба располага со кабловска,интернет и фен.

 Ул„ Партизански Одреди„ бр2
  тел. 389 34 212 238
          389 78 211 994