Вила LifeBS Берово
 
 
 

Соби за сместување “Live  BS
Во центарот на градот на плоштадот Димитар Беровски над истоимениот кафе бар Life BS се наоѓаат соби за сместување кои ви овозможуваат да го запознаете секојдневниот живот на беровчани со добра забава. На располагање се 5 соби - 3 Двокреветни и 2 Соби со француски лежеј опремени со телевизори и сопствена бања. Апартман со финска сауна и џакузи.
 

ул. 23 Августбр. 1

Берово

Зелнички Венко

Тел. +389/70  354  907