Т.А. Метфил Кочани

Почитувани колеги, пријатели и долгогодишни наши клиенти

Чест ни е и задоволство да Ви го презентираме работењето на нашата агенција.

Почнувајќи од 1992 година, кога ги направивме нашите први чекори во туризмот, името МЕТФИЛ многу бргу стана синоним за висок квалитет, со очигледна функционална содржина, пружајќи им на своите клиенти широка лепеза на сервис на територијата на Македонија, Грција – посебно во Нова Врасна, Атина, Метеори, Турција.

Нашата агенција со работа, труд, посветеност и професионализам воспостави извонредни односи со сите сервис провајдери со цел да се задоволат Вашите потреби.

Нашиот тим со преданост и напорна работа пронајде најдобри и најконкурентни цени за сместување во исклучителни хотели и апартмани, изнајмување на автобус и минибус и друго.

Во 2007 година ТА МЕТФИЛ се прошири во дејноста со отварање на подружница во Скопје.

ТА МЕТФИЛ со искусен тим и љубезен персонал Ви помагаат заедно да го испланирате одморот од Вашите соништа.
АдресаАдреса:
Кеј на револуција бр.22
2300 Кочани
Република Македонија
ТелефонТелефон / Телефакс:
Тел. +389 033/ 274 - 371
Тел. / факс: +389 033/ 270 - 608
 

АдресаАдреса:
Димо Хаџи Димов бр.50
1000 Скопје
Република Македонија
ТелефонТелефон / Телефакс:
Тел. / факс: +389 /0/2 2 77 0044
 
 
Е-mailE-mail:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.metfil.com.mk