Апартмани Ступар - Дојран


  Апартманите се наоѓаат на најубавиот дел од Дојран, на патот кој води кон Р.Грција.До нив на само 20м се наоѓа плажа.Прекрасно уредени.Сите имаат сопствено купатило и сопствена кујна.Апартманите се со голема тераса која има поглед  накај Дојранското езеро, а некој од нив имаат поглед кон чиста и тивка природа на која има природен водопад.

 Информации и резервации:
     389 71 346665
     389 70 346665
     389 78 346665