Бела Куќа-Битола
 
 

 
   Хотел & Бистро Бар Бела Куќа се наоѓа во строгиот центар на градот на само 30 метри од Широк Сокак. Хотелот располага со 12 луксузно опремени соби од кои 4 апартмани,  сите со лукзино опремени купатила. Располагаме со централна климатизација, телевизија, бесплатен бежичен интернет и телефон, во секоја соба. Комбинација на елегантна класика и чисти едноставни линии и во кои се среќаваат класичното и модерното, воспоставен е и совршен однос меѓу удобното и функционалното. Летната тераса и ресторанот се со капацитет од по 100 седишта и нудат најразновидни салати, пасти и специјалитети од домашната и странската кујна. Хотелот е пуштен во употреба во 2012 година и целосно го отсликува бескрајниот шарм на амбиенталната битолска архитектура.  

  Информации
тел. 047 225 225
         075 207 321