Баба Цана
 
 

Традицијата која што трае 13 години во Куманово, од сега имате можност да ја доживеете и во Скопје. Повелете во нашиот ресторан каде што квалитетот е бесценет, амбиентот неповторлив, уживањето комплетно.

тел.
+389 2312 63 90
     70 386 589