Ресторан Казабланка - Штип


Во строгиот  центар на Штип се наоѓа ексклузивниот  кафе ресторан Казабланка.Работи 5 години.Нуди секаков вид на специјалитети меѓу  кои морска риба,италијанска храна , сите видови на скара , пици , пастрмајлии  како и десерти.Специјалитет на кафе ресторанот е казабланка плескавица.
 Ресторанот  располага со 180 седишта од кои 100 се во самиот ресторан, а другите 80 се на прекрасната тераса.

Информации и резервации на :
тел. 389 32 389 210
ул. Ванчо Прке бб Штип