Пицерија Ема - Неготино
     
                                                         
                                                              

Разновидна италијанска кујна,пасти и пици.
Ентериерот Ви нуди максимална интимност и опуштеност на секој гостин со пријатен звук на домашна и странска музика.
Во склоп на нашата понуда организираме секаков вид свечености. Покрај разновидноста на јадења можете да побарате
и најразновидни видови на пијалоци и високо квалитетни вина.

ул.Ацо Аџи Илов бр.33 - Неготино
Информации и резервации на:
тел: 389 43 365 150