Рибен Ресторан Релакс- Тетово
 
 
                                     
   

 
   Ресторанот Релакс се наоѓа во село Доброште, покрај убавата природа на планина.
Отворен уште од 2005год. , ресторанот располага со капацитет од 300 седишта за гости и прекрасна тераса со поглед на природа од планина и сопствени базени со производство на пастрмка од крисална чиста вода донесена од Шарска река.

Рибен Ресторан Релакс
с. Доброште, Тетово

Информации и резервации на:
тел. 389 70 590 587
        389 70 557 196
        389 71 374 769