Во допир со природните убавини...
Здружение на ловци - Долина на мечките -Демир Хисар
 
    
Повеќе...
 
Рибник Бабино- Д. Хисар

Повеќе...
 
Пелагонија
alt
ПЕЛАГОНИЈА Е НАЈГОЛЕМАТА КОТЛИНА

во Македонија, составена од Битолското
и Прилепското поле во басенот на Црна Река,
како и од Леринското поле во Грција.
Повеќе...
 
Национален парк Пелистер
alt
КАКО ПРВО ЗАШТИТЕНО ПРИРОДНО ДОБРО во Македонија, Пелистер е национален парк од 1948 година. Се наоѓа во нејзиниот југозападен дел и зафаќа површина од 12.500 хектари.
Повеќе...
 
Прилепски тутун
alt
ПРИЛЕП Е ЦЕНТАР
на производството
на висококвалитетен тутун, една од
прилепските традиционални култури
што успева во македонската клима.
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

Page 1 of 2