Настани, манифестации, дружење...

традиционален фестивал на улични артисти и музичари
мај - јуни, Скопје
Дојди на БАСКЕРФЕСТ >>
 

дестинација на квалитетна забава и презентација на разновидни пивски производители

септември, Скопје
На здравје... ПИВОЛЕНД >>
 

фестивал за вкусот на пијалакот на боговите - виното
октомври, Скопје
За арно за убаво - ВИНО-СКОП >>