Настани, манифестации, дружење...

манифестација за зачувување на старите обичаи и занаети
септември, Самоков, Македонски Брод
Дојдете на ПОРЕЧКИОТ ПАНАЃУР >>
 

меѓународна ликовна колонија
јули, с. Кнежино, Кичево
Допрете уметност - КУЌА НА УМЕТНОСТА >>