Настани, манифестации, дружење...

Член на Асоцијацијата на елитните европски фестивали
2 јули - 20 август, Охрид
Бидете дел од ОХРИДСКО ЛЕТО >>
 

најголема светска поетска манифестација
август, Струга
Не пропуштајте... СТРУШКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА >>
 

член на Асоцијацијата на светските карневалски градови
13 и 14 јануари, Вевчани
Креативна забава... ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ >>