Настани, манифестации, дружење...

најголем фестивал на забавна музика во Македонија
ноември, Штип
Не се пропушта МАКФЕСТ >>
 

меѓународна културна манифестација
октомври, Долни и Горни Подлог, Кочанско
Секој е добредојден на КОЧАНСКИ ДЕНОВИ НА ОРИЗОТ >>
 

меѓународен фолклорен фестивал
септември, с. Истибања, Виница
Здраво-живо на ИСТИБАЊСКО ЗДРАВО-ЖИВО >>